Voor chakra healing, aura cleaning, kristallen en workshops

GoudenBron

Numerologie, Natuur, Kristallen en stenen, kristalgrids, chakra’s, Engelen, Angelologie, pendelen, de maan en de sterren en nog veeeel meer.

Hoe heerlijk is het om jezelf een rust moment te gunnen middels ontspanning en bewustwording van je eigen zijn. Het is voor diegene die zich wil verdiepen in zijn chakra energie en graag verbonden wil worden met de engelen energie. We leven in een gehaaste wereld waarin van alles gebeurt en moet. Soms vergeten we dichtbij ons zelf te blijven door de rush en haast van ons dagelijks leven. Er valt winst voor jouzelf te behalen wanneer je met regelmaat een rust/ontspanningsmoment inlast en bovendien je chakra’s weer in balans kunt brengen en je aura gereinigd is. Ongewild en onbewust kun je energieën in je aura meenemen van anderen waardoor jij in je dagelijks leven energieën met je meedraagt waar je maar beter vanaf kunt zijn zodat deze jou niet meer kunnen belemmeren.

Wil jij even volledig ontspannen, tegelijkertijd je chakra’s in balans brengen en je aura laten reinigen?
Dan is deze chakra healing en aura cleaning zeker iets voor jou!

Chakra healing en aura cleaning haalt verstoorde energie weg en brengt je lichaam, geest en de energieën in en rond jou weer in balans. Wanneer je chakra’s niet in balans zijn kun je tegen moeilijkheden of lichamelijke klachten aanlopen. Het zou voor iedereen goed zijn om met regelmaat een chakra healing en aura cleaning te doen.

Verschillende chakra healingen en aura cleaningen bied ik aan:

 • De 7 hoofdchakra’s healing en aura cleaning.
 • Kruin chakra healing en aura cleaning.
 • Derde oog chakra healing en aura cleaning.
 • Keel chakra healing en aura cleaning.
 • Hart chakra healing en aura cleaning.
 • Zonnevlecht chakra healing en aura cleaning.
 • Sacraal chakra healing en aura cleaning.
 • Wortel chakra healing en aura cleaning.

Weet je niet welk chakra er bij jou healing nodig heeft? ik weet het wel.

Door op jou intunen kan ik je vertellen welk chakra er healing nodig heeft.

Een andere vorm van healing die ik aanbied is volgens een ingesproken bericht. Je kunt dit bericht afluisteren op ieder moment.

Deze healing en reading middels een ingesproken boodschap zijn verbonden aan engelen energie. De healing is gericht op het chakra wat bij jou aandacht verdient. Tijdens de reading verbind ik jou aan een engel die voor jou een boodschap heeft.

Het is echt kadootje voor jezelf of om leuk om kado te doen.

Wat ga ik doen tijdens de chakra healing en aura cleaning

Doormiddel van kristallen en stenen welke voorzien zijn van een hoge trilling geplaatst op de 7 hoofd chakra’s, aromatherapie chakra geur en chakra healing muziek. Je kunt lekker ontspannen gaan liggen op de behandeltafel en hoeft verder niets te doen. Met mijn handen boven jouw lichaam ga ik de chakra’s langst en breng deze weer in balans.

Tijdens de healing en aura cleaning voor specifiek één chakra, krijg je echt een boost voor het desbetreffende chakra bestaande uit: Aromatherapie, klankschaal healing, kleur element, healing muziek, kristallen en stenen welke allen resoneren met desbetreffende chakra. Het chakra wordt in balans gebracht, gereinigd, geactiveerd en eventuele blokkades worden verholpen en krijgen healing.

Aan beide zijdes van je lichaam liggen verschillende stukken Seleniet ook wel engelensteen genoemd en deze zorgen voor een mooie afrastering en kunnen voor een spirituele accenssie zorgen. Met een Selenietstaaf reinig ik jouw aura dit alles gebeurt in samenwerking met mijn gidsenteam middels engelenenergie.

Wat ga ik doen tijdens de chakra healing middels ingesproken bericht

Wanneer je deze bestelt vraag ik om je naam en geboortedatum vervolgens tune ik op jou in en weet welke chakra er healing nodig heeft. In samenwerking met mijn bron geef ik je de healing en de reading in één boodschap welke is verbonden aan de engelen energie middels een hoge trilling. Zorg ervoor dat als je de healing en reading afluistert op een stoel zit waarbij je voeten op de grond staan en een ontspannen moment hebt waar je niet gestoord kunt worden.

Wat gaat het jou opleveren?

De chakra’s zijn weer in balans gebracht en jouw aura is gereinigd. Je zult je lichter en energieker voelen.
Jouw levensenergie kan nu weer beter stromen. Het brengt je ontspanning, bewustwording en healing van het desbetreffende chakra of/en chakra’s.

Wat zijn chakra’s?

Chakra is een woord dat uit het sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’. De chakra’s lopen langst je ruggengraat.

Er zijn meer chakra’s maar degene waar ik mee werk zijn zogenoemd de 7 hoofd chakra’s namelijk:

 • Kruin chakra, kleur: Violet, bevindt zich rond het kruin.
 • Derde oog chakra, Kleur: Indigo, bevindt zich tussen de wenkbrauwen.
 • Keel chakra, Kleur: Blauw, bevindt zich rond het keelgebied.
 • Hart chakra, Kleur: Groen, bevindt zich rond het hartgebied.
 • Zonnevlecht chakra, Kleur: Geel, bevindt zich rond de navel.
 • Sacraal chakra, Kleur: Oranje, bevindt zich tussen de heupen onderaan de rug.
 • Wortel chakra, Kleur: Rood, bevindt zich rond het stuitje.

Ook wel de kleuren van de regenboog.


7e chakra: Het kruin chakra

Het kruin chakra (violet) verbindt de mens met zijn spiritualiteit en verlichting en zorgt een gevoel van diepe vrede en harmonie. Daarnaast versterkt het besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel en geeft het een diep innerlijk vertrouwen dat er een hogere macht is die van ons houdt en ons altijd geeft wat wij nodig hebben.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van slaapproblemen, depressies, hoofdpijn, angsten of andere psychische klachten? Dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het kruin chakra niet goed in balans is.


6e chakra: Derde oog chakra

Het derde oog chakra (indigo) staat voor intuïtie en fantaseren, inzicht en voorstellingsvermogen. Ook alles wat niet binnenkomt via je 5 gebruikelijke zintuigen maar via je 6e zintuig, zoals helderziendheid. Dit chakra is de verbinding met de geestelijke wereld en intuïtieve kennis.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van twijfels, weinig vertrouwen hebben in je intuïtie, verzet tegen nieuwe ideeën, geen nieuwe dingen willen leren, hoofdpijn hebben? Dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het Derde oog chakra niet goed in balans is.


5e chakra: Het keel chakra

Het zal je niet verbazen dat je jezelf met een goed geopend keel chakra (blauw) goed kunt uitdrukken. Dat geldt letterlijk, maar ook artistiek. Opkomen voor je eigen behoeftes valt hier ook mee samen. Dit chakra verbindt het hart met het voorhoofd en is dus de bemiddelaar tussen voelen en denken.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van het uiten van je gevoelens, uitdrukken, moeite hebben met spreken, spreken in openbaar, keelklachten, liegen, niet de waarheid kunnen vertellen? dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het keel chakra niet goed in balans is.


4e chakra: Het hart chakra

Het hart chakra (groen) staat voor liefde, menselijkheid, geborgenheid en affectie. Als dit chakra open, is ben je meelevend en vriendelijk en in staat harmonieuze relaties aan te gaan. Liefde voor jezelf en je omgeving staan centraal in dit chakra. Het zorgt voor een liefdevol en ondersteunend contact met de anderen en jezelf.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van gebrek aan zelfliefde, liefde voor anderen, onevenwichtig voelen, weinig medeleven kunnen tonen, hartzeer van een relatie die beëindigd is, rouwproces, weinig harmonie en vrede kunnen ervaren? Dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het hart chakra niet goed in balans is.


3e chakra: Het zonnevlecht chakra

Het zonnevlecht (geel) dit derde chakra staat het ego centraal. Hier draait het om zaken als wilskracht en zelfvertrouwen. Is je chakra open dan heb je genoeg zelfwaardering en kun je spontaan reageren. Je kunt gevoelens toestaan zonder erdoor te worden overspoeld.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van angst, laag zelfbeeld, actie ondernemen, weinig wilskracht, buikklachten? Dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het Zonnevlecht chakra niet goed in balans is.


2e chakra: Het sacraal chakra

Het 2e chakra (oranje)staat voor emotie en seksualiteit. Functioneert het goed, dan kun je je emoties vrij laten gaan en uiten zonder emotioneel te worden. Je staat open voor intimiteit en bent gepassioneerd en levendig. Levensvreugde en creativiteit vinden de basis in dit chakra, net als een gezonde omgang met seksualiteit. Hartstocht en emoties worden niet onderdrukt, maar geuit.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van emoties, minder creativiteit, weinig zelfvertrouwen, seksuele terughoudendheid, urineweginfecties hebt of minder levensvreugde? Dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het sacraal chakra niet goed in balans is.


1e chakra: Het wortel chakra

Het wortel chakra(rood) geeft basis en fundament en zorgt ervoor dat we stevig met de voeten op de grond staan. Het wortel chakra houdt verband met je thuis voelen en aanwezig zijn in situaties en in het hier en nu aanwezig zijn.

Merk je bij jezelf dat je last hebt van angst, onveiligheid, kwetsbaarheid, onstabiliteit, niet gesteund voelen, dat je aan het overleven bent, lage rugklachten hebt en erg vermoeid bent? Dan kan het goed zijn dat er blokkades zijn of het wortel chakra niet goed in balans is.


Chakra Blokkade
Een chakra blokkade is letterlijke een blokkade van deze centra van energie in je lichaam, waardoor de energie niet meer goed verdeeld kan worden. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat je niet goed bent omgegaan met bepaalde uitdagingen of problemen in je leven. En dat heeft dan weer invloed op je functioneren en daar kunnen lichamelijke en geestelijke klachten door ontstaan.

Een chakra healing en aura cleaning kan blokkades verhelpen en het chakra weer in balans brengen.

Zie kristallen en stenen welke er van ondersteuning kunnen zijn bij het chakra wat bij jou aandacht verdiend of gewoon omdat je deze mooi vindt dat kan natuurlijk ook.


Wierook – Wat is er nou heerlijker dan een ontspannen geur en gelijktijdig zuiverend werkt. Het gebruik van wierook is al eeuwen oud. Nag Champa wierook is een van de populairste soorten wierook ter wereld. Deze wierook wordt gemaakt van de prachtige en een heerlijke zoet geurige bloem Champa uit India.
De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra’s meer te openen.

Bevat geuren welke werken op alle 7 chakra’s.

Wierook

Abalone schelp

De Abalone Schelp is het huis van de zeeoor, een zeeslak. Abalone Schelpen worden vanwege hun magische uiterlijk al eeuwenlang voor rituelen gebruikt. De reflectie van het parelmoer zou het kwade oog afwenden. De schelp beschikt over de kleuren van de regenboog. De link met het element water suggereert dat Abalone Schelp een krachtige reiniger is. Meditatie met de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en creativiteit. Verzacht emoties, werkt positief, stimuleert de intuïtie. De Abalone schelp gevuld met Palo Santo of Witte Salie kun je je huis reinigen van negatieve energieën. Palo Santo noemen ze ook wel het heilig hout en heeft een heerlijk zoete geur.

De Abalone schelp wordt vaak gebruikt om Witte Salie in te branden of Palo Santo. Met de Abalone schelp kun je namelijk goed vrijkomende as opvangen, omdat hij sterk en behoorlijk brandveilig is. Meestal wordt er wel een laagje zand in gelegd, zodat de parelmoeren binnenkant van de schelp niet al te veel beschadigt. De luchtgaten in de rand zorgen voor zuurstof tijdens het branden. De Abalone schelp is een natuur product en er kunnen wat vlekjes of oneffenheden op de schelp zitten dit hoort bij de Abalone schelp.

Verder naar boven