Voor chakra healing, aura cleaning, kristallen en workshops

GoudenBron

Numerologie, Natuur, Kristallen en stenen, kristalgrids, chakra’s, Engelen, Angelologie, pendelen, de maan en de sterren en nog veeeel meer.

Over mij…

Ik ben Nadjesda Jacobs en ben 40 jaar. Samen woon ik met mijn 2 lieve schatten, mijn dochter en mini labradoodle hondje in het mooie Noord-Brabant te Sprundel.

En ja, in het leven is het niet altijd rozengeur en maneschijn dit heb ik zelf in mijn leven ook ervaren. Diepe dalen heb ik gekend en ook de nodige stress heb ik ervaren, dit zijn voor mij levenslessen geweest. Dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben, en ik ben trots op mijzelf.

Spiritualiteit is altijd al aanwezig geweest in mijn leven maar er zijn ook zeker periodes dat dit minder aanwezig is geweest door alle stress en haast van alle dag. Vanuit eigen ervaring weet ik dat het dan juist van belang is om met regelmaat middels een rust moment naar binnen te keren. Dat er meer is dan alleen deze aarde weet en voel ik diep vanbinnen. We zijn allemaal verbonden met het universum en alles is energie. Mijn zielsmissie is liefde, graag geef ik met mijn liefde een beetje hemel op aarde.

De GoudenBron

In kleuren numerologie betekent Nadjesda Jacobs, Goud. Bevoorrecht, dankbaar en verwonderd ben ik, dat ik met mijn Bron mag samenwerken als een team om zo anderen mensen te kunnen helpen en inspireren. Dit is waar de GoudenBron voor staat. Het werken met de engelenenergie hoort bij mij en dit is mijn passie.

Wat wil ik voor jou?

Iedereen heeft het recht om te stralen en te schitteren en dat je mag zijn wie je echt bent diep van binnen in je hart en je ziel dat is wat ik graag voor jou zou willen. Graag wil ik jou healing, inspiratie en inzichten geven en ook gewoon even een moment van ontspanning en rust bieden

In de toekomst zie ik nog van alles gebeuren qua groei, ontwikkeling, ondernemen, nieuwe plannen, ideeën Ik verheug mij op alles wat er nog komen gaat dit is pas het begin!

Mijn interesses

Numerologie, Natuur, Kristallen en stenen, kristalgrids, chakra’s, Engelen, Angelologie, pendelen, de maan en de sterren en nog veeeel meer.

Verder naar boven