Voor chakra healing, aura cleaning, kristallen en workshops

GoudenBron

Numerologie, Natuur, Kristallen en stenen, kristalgrids, chakra’s, Engelen, Angelologie, pendelen, de maan en de sterren en nog veeeel meer.

De Workshops, Engelen Workshop, Droom Workshop, Kristalgrid Workshop en Maan Workshop worden gegeven op een prachtige nostalgische locatie. Boerderij “de Zeepehoeve” in de landelijke omgeving van de Rucphense bossen, Noord Brabant. Iedereen is welkom!

Het is mijn passie en drijfveer om jou te mogen inspireren en een stukje bewustzijn te geven samen met mijn team gidsen. Iedere Workshop is weer een cadeau met een prachtige groep mensen die op wonderlijke wijze samenkomen.

Er komen steeds nieuwe data’s  voor de Workshops. Wanneer je interesse in een andere data hebt stuur mij dan een bericht voor extra informatie. De Workshops zijn ook op locatie mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Lijkt het je leuk om dit samen met een vriendengroep of collega’s samen te doen? Neem dan contact op voor extra informatie.

Engelen Workshop 

Tijdens de Engelen Workshop verbind ik je met de energievelden van de Engelen volgens de eeuwenoude Hebreeuwse engelenleer Angelologie. We gaan de Aartsengelen levensboom maken deze mag je mee naar huis nemen. Samen met de Engelen laten wij jou laten schitteren en stralen dit is namelijk je geboorterecht.

Ik neem je mee in de wereld van Angelologie, Engelen getallen, synchroniteit, engelen signalen en Engelen kristallen en stenen.

Na deze Workshop weet jij welke Aartsengelen je waarvoor kunt aanroepen en om hulp kunt vragen.

Uit welk zielenkorf kom jij?

Dit ga je ontdekken tijdens de Engelen workshop:

-Engelen cirkel openen

-Aartsengelen levensboom zelf maken

-Kennis Angelologie

-Engelen aanroepen en om hulp vragen

-Engelen getallen

-Engelen en Kristallen

-Engelen Rituelen

Er komen steeds nieuwe data’s  voor de Engelen workshop. Wanneer je interesse in een andere data hebt stuur mij dan een bericht voor extra informatie.

De Engelen workshop is ook op locatie mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Lijkt het je leuk om dit samen met een vriendengroep of collega’s samen te doen? Neem dan contact op voor extra informatie.

Duur: 2 uur
Uitwisseling: 65 euro

Data en Locatie:

Locatie: “de Zeepehoeve” in de landelijke omgeving van de Rucphense bossen, Noord Brabant.

Droom Workshop

Tijdens de Droom Workshop neem ik je mee in de wereld van jouw dromen. Samen gaan we dromen delen en op ontdekkingsreis in ons onderbewuste en leren hoe we bewust kunnen worden van onze dromen en deze zelf kunnen aansturen. We gaan verschillende soorten dromen en droomfases door. De geschiedenis en oorsprong van dromen en dromenvangers. Spirituele betekenissen en veren determinatie. Hoe voer je een droomritueel uit?

We gaan een Dromenvanger maken met de meest prachtige natuurelementen, kleuren, veren, kleurenbetekenis, geometrie, kristallen & stenen. Jouw eigengemaakte dromenvanger en een droomdagboek mag je mee naar huis nemen.

Duur: 2 uur en is incl. koffie, thee, kristalwater en wat lekkers.

Dit ga je ontdekken tijdens de Droom Workshop:

-Slaapfases en soorten dromen

-Sjamanisme en dromen

-Slaap en droomrituelen

-Droom betekenis

-Dromenvanger maken

-Droomgidsen

En nog veeel meer….

Er komen steeds nieuwe data’s  voor de Droom Workshop. Wanneer je interesse in een andere data hebt stuur mij dan een bericht voor extra informatie.

De Droom Workshop is ook op locatie mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Lijkt het je leuk om dit samen met een vriendengroep of collega’s samen te doen? Neem dan contact op voor extra informatie.

Duur: 2 uur
Uitwisseling: 65 euro

Data en Locatie:

Locatie: “de Zeepehoeve” in de landelijke omgeving van de Rucphense bossen, Noord Brabant.

Kristalgrid Workshop

Alles op aarde bestaat uit energie en heeft een energetische vibratie (trillingsfrequentie) dus ook edelstenen. Deze prachtige schatten van Moeder Aarde zijn allemaal stukjes gebundelde energie die op hun eigen golflengte trillen. Dat elke soort edelsteen een andere energie heeft, heeft onder andere te maken met hun samenstelling en kleur. Edelstenen zijn een fantastisch hulpmiddel om in te zetten wanneer je iets wilt veranderen of verbeteren in je leven en je de juiste energie wilt aantrekken. Werken met een kristal grid geeft je intenties, dromen en wensen nog meer kracht.

Een kristalgrid is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden neergelegd. Je legt deze kristallen met aandacht en een intentie (wens of droom) neer. Want kristalgrids worden gemaakt om iets moois te manifesteren. Je hebt dus een duidelijk doel voor ogen tijdens het leggen van jouw kristalgrid. Zoals bijvoorbeeld ‘het aantrekken van overvloed’ of ‘het verdrijven van negatieve energie’ of ‘het verkrijgen van meer zelfvertrouwen’. Het is belangrijk dat je je intentie helder formuleert.

Dit ga je ontdekken tijdens de kristalgrid workshop:

 • Kristalgrid, wat is een kristalgrid?
 • Verdieping in thema.
 • Geometrisch passend patroon.
 • Krachtige intentie zetten.
 • Hoe maak je een kristalgrid?
 • Werking passende kristallen en stenen bij het thema.
 • Welke Aartsengel je kunt aanroepen bij het thema.

Zelf aan de slag: kristalgrid maken incl. kristalgrid stenen set diverse keuze mogelijkheden. Bestaat uit één hoofdsteen, padstenen en wensstenen.

 • Incl. Kristalwater, koffie, thee en wat lekkers.
 • Incl. kristalgrid stenenset naar keuze, één hoofdsteen, padstenen en wensstenen welke passend zijn bij het geometrisch patroon.
 • Incl. samenvatting en geometrisch grid patroon welke je mee naar huis mag nemen.

Er komen steeds nieuwe data’s en nieuwe thema’s voor de kristalgrid workshop. Wanneer je interesse in een andere data hebt stuur mij dan een bericht voor extra informatie.

De Kristalgrid workshop is ook op locatie mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Lijkt het je leuk om dit samen met een vriendengroep of collega’s samen te doen? Neem dan contact op voor extra informatie.

Duur: 2 uur
Uitwisseling: 65 euro

Data en Locatie:

Vrijdag 29 September

Tijd: 9.30-11.30 uur.

Locatie: ”de Zeepehoeve” in de landelijke omgeving van de Rucphense bossen, Noord Brabant.

Maan Workshop

Op een informatieve manier neem ik je mee op een reis langs de maan. Om je kennis te laten maken met maanrituelen en manifesteren tijdens een maanfase. 

Het sterrenbeeld waarin de aankomende Nieuwe en Volle maan staat. Je kunt meteen voor de aankomende Nieuwe en Volle maan, manifestaties en maanrituelen toepassen.

Spreekt één van de sterrenbeeldtekens je aan waarin de Volle of Nieuwe maan staat?

Wil jij ook gaan werken en leven met de magische maanenergie?

Dit ga je ontdekken tijdens de maan workshop:

 • Maan geschiedenis
 • Maan fases
 • Volle Maan
 • Nieuwe Maan
 • Rituelen
 • Engelen
 • Sterrenbeelden
 • Maankaarten
 • Kristallen & edelstenen

De informatieve workshop duurt 2 uur en is inclusief kristalwater, thee, koffie en wat lekkers.

Er komen steeds nieuwe data’s voor de maan workshop. Wanneer je interesse in een andere data hebt, stuur mij dan een bericht voor extra informatie.

De maan workshop is ook op locatie mogelijk bij voldoende aanmeldingen. Lijkt het je leuk om dit samen met een vriendengroep of collega’s samen te doen? neem dan contact op voor extra informatie.

Duur: 2 uur
Uitwisseling: 65 euro

Data en Locatie:

Locatie: ”de Zeepehoeve” in de landelijke omgeving van de Rucphense bossen, Noord Brabant.

Verder naar boven